2014. okt 13.

Kiegészítők, amit a férfiak is szeretnek

írta: Csillagosötös
Kiegészítők, amit a férfiak is szeretnek

21.jpgAz nem kérdés, hogy a nők nagyon szeretnek viselni és persze vásárolni is kiegészítőket. A férfiakat azonban őrületbe lehet kergetni azzal, ha egy nő meglát egy bizsus állványt és hosszú percek végtelenjében nézi végig az egész készletet, majd tér vissza arra az elsőre, amit meglátott és ezután megvesz, de sok esetben előfordul, hogy még csak nem is vásárolnak. Ebből úgy tűnhet, hogy a férfiakat egyáltalán nem érdekli, hogy milyen kiegészítő hordanak a nők, azonban ez nem teljesen igaz.

Sok tévhittel ellentétben a férfiak is szeretik az ízlésességet és igényességet. Minden passzoljon mindennel, ne legyenek össze-vissza színek a ruhák és a kiegészítők között. Nagyon fontos az is, hogy a férfiak nagyobb többsége inkább az apróbb ékszerek és kisebb kiegészítők tetszenek. Nem azt mondom, hogy nem lehet szép egy nagy nyaklánc, vagy az ilyen nőkre rá se fognak nézni a férfiak, de valahogy mégis mindig az a szabály érvényes, hogy a kevesebb néha több. Ez annyit jelent, hogy tartsanak a nők mértéket és ne akarjanak mindenhova ékszert, vagy épp bármilyen kiegészítőt magára aggatni, mint egy karácsonyfa. Vagy ha éppen a fülbe egy hatalmas fülbevaló kerül, akkor ne kerüljön a két kézre is hatalmas aranykarikák.

Ezeket azért fontos tudni, mert sokszor könnyebb úgy megérteni, hogy mit szeret egy férfi, ha kizárjuk azokat, amiket nem szeret. Egy újabb példa az idegesítő ékszerekre az olyan monumentális, kitüremkedő gyűrű, amelyek gátolják abban, hogy normálisan megfogja a párja kezét. A hasonló gátakat előidéző kiegészítőknek kiaranyozott útja van ahhoz, hogy a férfiak megutálják.

Leginkább az olyan ékszerekkel hívhatják fel magukra a figyelmüket a nők, amelyek különlegesek, egyediek. Persze egy ezüst lánc is lehet gyönyörű és egyedi, de ebben a kategóriában érdemes a kézzel készült ékszerek között is szétnézni. Természetesen ezekre az ékszerekre is igazak a fentebb leírtak, tehát, hogy ne legyenek óriásiak, ne legyenek igénytelenek. Azt is fontos látni, hogy a kiegészítők nagy részét mi férfiak nem is ismerjük. Elég megkérdezni a környezetben néhány férfit, hogy mi az a stóla, boleró... De amiket ismernek azok egy jó részét szeretik is. A fülbevaló talán egyik legkiemelkedőbb ebben a kategóriában, talán azért is, mert már baba korukban fülbevaló kerül a lányok fülébe, így különböztetve meg, hogy ők bizony lányok. A legnépszerűbbek mégis a lábra kerülő kiegészítők. Egyik legnagyobb kedvenc a férfiak körében a bokalánc. Mindegy, hogy fekete, vagy ezüst színű, mindegy, hogy van rajta medál vagy nincs, az a lényeg, hogy legyen. Ez egy olyan ékszer, amely minden férfi figyelmét felkelti és minden férfi észreveszi, pláne, ha nincs eltakarva.

Láthatjuk tehát, hogy van olyan kiegészítő, amelyet a férfiak is szeretnek nőkön látni, de ne haragudjanak meg a nők azért, ha a férfiak nem minden újdonságot vesznek észre a nőkön. Természetesen egy-egy különlegesebb fülbevaló, vagy éppen egy nyaklánc egy szokatlan medállal felkeltheti a férfiak figyelmét is. Érdemes tehát figyelnie a hölgyeknek arra, hogy mivel próbálják felhívni magukra a figyelmet, mert nem biztos, hogy mindennel menni fog. Ami mégis a leginkább fontos, hogy az összhatás legyen rendben.

Szólj hozzá

stílus kiegészítők fülbevaló egyedi ékszerek