2014. okt 10.

Csini-bini hasonlóság

írta: Csillagosötös
Csini-bini hasonlóság

csinibini.jpgMicsoda öröm, hogy a mostani hétvégére kicsit kapunk még egy fuvallatot a nyárból. Végre levehetjük a kabátot, sőt akár a pulóver is lekerülhet rólunk. Túrázhatunk, sétálhatunk, természetben lehetünk anélkül, hogy a megfázástól kellene tartanunk. És ebben a meleg időben újra megjelenik egy különleges faj, amit a Csillagok Háborúja klónjaira tudok hasonlítani, csak ezek a klónok fiatal lányok képében jelenik meg.

Mi jellemzi ezeket a klón lányokat? Általában csapatban járnak, göndörített, belőtt haj, rövid egyberuha (azt hiszem így hívják :) ), magassarkú cipő, amiről csak azt gondolod, hogy "jajj Istenem, csak le ne ugorjon róla". De ami a legfurcsább, hogy mindegyikük teljesen ugyanúgy akar kinézni, és ugyanúgy is néznek ki. Nyáron csak úgy özönlenek az utcára az ilyen lányok, de télen is észrevehetőek egy aprócska, szabvány kabát kíséretében.

Nem is meglepő ez a növekvő tendencia, hiszen a sablonosodás igencsak jellemző a világra. Kezd is elvárás lenni, hogy az emberek is legyenek teljesen ugyanolyanok, mint a másik, vagy méginkább, mint amit egyes emberek akarnak. A divat is ezt kényszeríti rá a fiatalokra, hogyha nem követed, akkor kimaradsz, lemaradsz. Hogy lehetne már pasija egy olyan lánynak, aki nem követi a csinibini trendeket? Ez az, ami talán a legnagyobb becsapás lehet a fiatal lányok számára.

Szóval kedves fiatal lányok, lehet, hogy hihetetlen, de a fiúk szeretik az egyéniséget, az egyediséget. Hidd el sokkal feltűnőbb leszel, ha mersz egy kicsit más lenni. Csak próbáld meg, hogy egy kicsit extrémebb legyél, vagy egy kicsit kevésbé legyél extrém, és nézd meg ekkor mi történik. Persze itt nem az igénytelenségről van szó, hanem az igényesség egy olyan fokáról, amikor nem mást próbálsz utánozni, hanem próbálod megtalálni a saját stílusodat.

Mivel tudod ezt megtenni? Nézd meg a többieket és vegyél fel valami mást. Legyen színesebb a ruhád, vagy dobd fel valami olyan kiegészítővel és legyen rajtad olyan fülbevaló, amit máson még nem láttál. Lehetetlen? Nem az, csak próbálj meg aszerint gondolkodni, hogy neked mi tetszik. Érezd jól magad abba, amit viselsz, mert ez sokszor feltűnő, hogy a klón lányok ezt nem teszik.


Az, hogy merjünk egyediek lenni nem csak a fiatal lányokra vonatkozik, hanem minden nőre. A világ mindenkit próbál befolyásolni még a tinédzser korból már régen kilépett hölgyeket is, de én, mint férfi szeretem, ha meg tudom különböztetni az egyik nőt, a másiktól. Úgyhogy mindenki nézzen körül jól a ruhái és kiegészítői között és valami igazán egyedivel lepjétek meg a férfi társaitokat ezen a napos hétvégén!

Szólj hozzá

stílus ruha trend fülbevaló csinibini